Rimaster erhåller kreditvärdighetsbetyget AAA

Rimaster AB har återigen erhållit det högsta kreditvärdighetsbetyget AAA av Soliditet, en av Nordens ledande leverantörer av kredit- och affärsinformation. Ca 9 % av alla Sveriges aktiebolag erhöll för verksamhetsåret 2011 värderingen AAA.

Soliditets kreditvärderingssystem baseras på en rad faktorer och betygssättningen görs på en skala från AAA till C, där AAA motsvarar högsta kreditvärdighet. Betygssättningen baseras på fyra delomdömen, Ålder/verksamhet, Ägare/ledning, Ekonomi samt Betalningsförmåga. Informationen hämtas från officiellt tillgängliga källor.

 

”Det är oerhört glädjande för oss att återigen erhålla kreditvärdighetsbetyget AAA. Vi ser det som ett bevis på att Rimaster är en stabil och trovärdig samarbetspartner. Det är mycket värdefullt för oss i kontakter med både kunder och leverantörer, finansiärer och samhället i övrigt. Givetvis ser vi det också som ett kvitto på god verksamhetsstyrning” säger Pernilla Norman, Executive Vice President och Chief Financial Officer på Rimaster AB.

 

Ytterligare information finns i bifogade PDF-fil.

 


 

© 2016 Rimaster AB  |  Industrivägen 14  |  SE-590 44  RIMFORSA   |  +46 494 795 00  | info@rimaster.com
Våra mejladresser är alltid fornamn.efternamn@rimaster.com där å och ä ersätts med a och ö ersätts med o.